Miért válassz engem?

Ebele Ferencé Vilma vagyok, nagyvázsonyi fodrász.

Hogy miért válassz engem?

Azért, mert nálam tényleg Te vagy az első.
35 éves tapasztalatommal segítek az arcformádnak és kívánságodnak megfelelő haj kiválasztásában és elkészítésében, legyen az akár egy egyszerű hajvágás, mert meguntad a hosszú hajat, egy hajfestés, vagy melír, mert új hajszínt szeretnél, vagy esetleg valami különleges hajszínre vágysz, vagy alkalmi frizurát szeretnél, mert esküvőre, vagy ballagásra mész.

A 35 év során több ezer frizurát készítettem vendégeim nagy megelégedésére, ezért nagy részük visszatérő vendég Nagyvázsony és környékéről. Akad köztük azonban számos, a faluban nyaralásukat töltő vendég is, akik szabadságuk ideje alatt szívesen látogatnak el az üzletbe.

Ahogy a jó pap, úgy a jó fodrász is holtáig tanul, ezért rendszeresen járok továbbképzésre, hogy a legújabb trendeknek megfelelő frizurákat is el tudjam készíteni, így minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várlak kedves, barátságos szalonomba, ahol kizárólag minőségi, innovatív, antiallergén Selective anyagokkal dolgozom.
A termékpalettán az összes hajtípus számára kitűnő anyagok szerepelnek, amik közül minden esetben kiválasztom a hozzád illő hajfestéket, színezőt, dauer, ápoló- és hajszerkezet-javító terméket.

Mindezt kedvező árakon.

Jelentkezz most be, hogy ne kelljen várakoznod sem!
Páros héten délelőtt, páratlan héten délután várlak sok szeretettel!